Mureșul, la Cenad

Promovează-ți satul natal!

 

Asociația Culturală Concordia

Ziua Asociației Culturale „Concordia” Cenad

Ziua Asociației Culturale „Concordia” CenadPensiunea „Anka” din Cenad a găzduit sâmbătă, 17 noiembrie 2018, de la ora 10, o serie de evenimente prilejuite de Centenarul Marii Uniri și de o nouă ediție a Zilei Asociației Culturale „Concordia” din Cenad, sprijinul financiar fiind asigurat de Consiliul Local Cenad și Primăria Cenad. 
Festivitatea a fost deschisă de George Ivașcu, președintele Asociației Culturale „Concordia” Cenad. Primarul comunei Cenad, Nicolae Crăciun, a urat bun venit invitaților. Dat fiind faptul că primul punct al manifestării era dedicat aniversării a 100 de ani de la Marea Unire (1918-2018), a urmat un moment solemn, marcat de intonarea imnului de stat al României și de lecturarea de versuri patriotice de către Ana-Maria Suciu și Marisa Naizar, eleve ale Școlii Gimnaziale Cenad.

Ziua Asociației Culturale „Concordia“ Cenad - 10 noiembrie 2012

Sâmbătă, 10 noiembrie, cu începere de la ora  9,30, sala de consilii a Primăriei Cenad va găzdui o nouă ediție a deja tradiționalei manifestări culturale anuale generic denumită Ziua Asociației Culturale „Concordia“ Cenad, organizată cu sprijinul Consiliului Local și al Primăriei Cenad.
Programul cuprinde: o sesiune de comunicări științifice din domeniile educației și istoriei, o expoziție de artă plastică a artistului plastic Lucian Oprea, o miniexpoziție de efecte poștale de colecție cu subiecte din zonă, recitări de poezii de către elevi ai Școlii Generale din Cenad, proiecții de fotografii vechi din colecții personale, iar în final, lansarea cărții „Cenad – Studii monografice “ de Dușan Baiski (Editura Artpress, Timișoara, 2012).
Au fost invitați: Geo Galetaru, Daniel Groza, Ioan Hațegan, Karacsonyi Zoltan, Sorin Nicodim, Ioan Pacev, Velcsov Páll Margareta, Miroslav Rosici, Ioan Traia, Florin Zamfir, Mihaela Zamfir.
Informații suplimentare se pot solicita la tel. 0722-777 732  (Gheorghe Ivașcu).
 
Ing. Gheorghe Ivașcu,
președintele Asociației Culturale „Concordia“ Cenad

Promovează acest site

Share this

Imagini din Cenad

Calendar 2019

Calendar 2019

Vizitatori după țară

 

Din data de 28 aprilie 2014

Flag Counter

 

Vizitatori din data de

28 aprilie 2014:

Din data de 17 mai 2014