Mureșul, la Cenad

Promovează-ți satul natal!

 

Diverse

Ghidul cenăzeanului pentru anul 2017

Ghidul cenăzeanului pentru anul 2017

Am păşit într-un nou an, 2017, drept pentru care vă rog să-mi permiteți să vă urez multă sănătate, cât mai multe bucurii pe toate planurile şi împlinirea tuturor dorinţelor frumoase!  
Pentru noi, cenăzenii, anul 2016 a fost unul mai sărac din punct de vedere al investiţiilor. Dar trebuie neapărat subliniat că acest lucru se datorează faptului că nu au fost încă lansate măsurile de finanţare din fonduri europene, iar pe de altă parte, o sumă importantă din bugetul local a fost alocată lucrărilor de la viitoarea noastră casă de cultură. Sper că acest edificiu, deosebit din toate punctele de vedere și atât de mult așteptat de cenăzeni, tineri și vârstnici deopotrivă, va fi terminat anul acesta. 
Am reuşit să finalizăm lucrările de reparaţii la școli şi grădiniţă, la Postul de Poliţie şi la Poştă.  De asemenea, s-au finalizat cu greu şi lucrările la trotuare, deoarece firma care a executat aceste prestări de servicii a intrat în insolvenţă şi, drept urmare, vom fi obligaţi să reluăm întreaga procedură de licitaţie.  

Alegeri parlamentare la Cenad, 11 decembrie 2016

Cenăzenii au ieșit pentru a doua oară  anul acesta la vot. După alegerile locale din 5 iunie, iată că a venit și rândul celor parlamentare, care s-au desfășurat duminică, 11 decembrie 2016. Scrutinul s-a desfășurat în cele două secții de vot, respectiv nr. 349 și 350, aflate în incinta Școlii Gimnaziale din Cenad, ambele cuprinse în circumscripția electorală nr. 37.

Ghidul cenăzeanului pentru anul 2012

Din cuprins:
- Hotărârea nr. 42 din 19 decembrie 2011 privind stabilirea taxelor locale la extrabuget pe anul 2012 (inclusiv anexa).
- Gospodărie comunală (alimentarea cu apă, canalizarea, salubrizarea;
- Lista cuprinzând bunurile ce conduc la excluderea ajutorului pentru încălzirea locuinței;
- Asistența socială;
- Starea civilă în 2011 (căsătorii, nașteri, decese);
- În luna ianuarie 2012, a fost publicat „Ghidul cenăzeanului pentru 2012“, publicație anuală editată de către Consiliul Local Cenad și Primăria Cenad. 
Pe coperta IV, a fost republicată harta localității și calendarul colectării gunoiului menajer.

Ghidul cenăzeanului pentru anul 2011

A fost editat "Ghidul cenăzeanului pentru anul 2011", o broșură utilă tuturor cenăzenilor, deoarece cuprinde informații importante cu privire la taxele și impozitele adoptate de către Consiliul Local Cenad pentru 2011, cuantumurile contravalorii serviciilor de gospodărie comunală, căsătoriile, nașterile și decesele consemnate până la data de 12 decembrie (când a fost broșura trimisă la tipar), prevederi ale legislației actuale cu privire la asistența socială (inclusiv lista cuprinzând bunurile ce duc la excluderea acvordării ajutorului pentru încălzirea locuinței) etc. A se vedea fișierul atașat.

Promovează acest site

Share this

Imagini din Cenad

Calendar 2019

Calendar 2019

Vizitatori după țară

 

Din data de 28 aprilie 2014

Flag Counter

 

Vizitatori din data de

28 aprilie 2014:

Din data de 17 mai 2014