Mureșul, la Cenad

Promovează-ți satul natal!

 

Ghidul cenăzeanului pentru anul 2017

Ghidul cenăzeanului pentru anul 2017

Am păşit într-un nou an, 2017, drept pentru care vă rog să-mi permiteți să vă urez multă sănătate, cât mai multe bucurii pe toate planurile şi împlinirea tuturor dorinţelor frumoase!  
Pentru noi, cenăzenii, anul 2016 a fost unul mai sărac din punct de vedere al investiţiilor. Dar trebuie neapărat subliniat că acest lucru se datorează faptului că nu au fost încă lansate măsurile de finanţare din fonduri europene, iar pe de altă parte, o sumă importantă din bugetul local a fost alocată lucrărilor de la viitoarea noastră casă de cultură. Sper că acest edificiu, deosebit din toate punctele de vedere și atât de mult așteptat de cenăzeni, tineri și vârstnici deopotrivă, va fi terminat anul acesta. 
Am reuşit să finalizăm lucrările de reparaţii la școli şi grădiniţă, la Postul de Poliţie şi la Poştă.  De asemenea, s-au finalizat cu greu şi lucrările la trotuare, deoarece firma care a executat aceste prestări de servicii a intrat în insolvenţă şi, drept urmare, vom fi obligaţi să reluăm întreaga procedură de licitaţie.  
În ceea ce priveşte nivelul impozitelor şi taxelor locale, acestea se menţin la nivelul anului 2016. Am reuşit să stabilim o bază de impozitare corectă pentru toţi locuitorii prin depunerea declaraţiilor de impunere. La această dată încă nu suntem în posesia cifrelor de buget, dar preconizăm că pentru sfârşitul anului 2016 vom avea un excedent de aproximativ 2.800.000 lei. Această sumă reprezintă un început extrem de bun pentru anul 2017.  
Din păcate, bugetul nu va fi terminat înainte de începutul lunii martie 2017.  
 

Promovează acest site

Share this

Imagini din Cenad

Calendar 2019

Calendar 2019

Vizitatori după țară

 

Din data de 28 aprilie 2014

Flag Counter

 

Vizitatori din data de

28 aprilie 2014:

Din data de 17 mai 2014